Oudercontact

U kunt, naast het persoonlijk gesprek en bezoek, op verschillende andere manieren informatie inzien en contacten met de school onderhouden:

Parro

Parro is het belangrijkste communicatiemiddel tussen school en ouders. Met Parro is het mogelijk om veilig te communiceren, bestanden te versturen en gesprekken te plannen. U krijgt automatisch een uitnodiging om te koppelen.

Het gebruik van Parro kan op twee manieren:

- via de website https://talk.parro.com

- via de Parro-app op uw telefoon of tablet; die kunt u downloaden van Google Play of de Appstore (van Apple).

Hebt u nog vragen over het gebruik van Parro. Kijk dan hier.

Ouderportaal

Het ouderportaal is een digitale omgeving, gekoppeld aan ons administratiesysteem parnassys. In het ouderportaal kunt u gegevens van uw kind(eren), de klas en de school bekijken. Deze gegevens komen rechtstreeks uit Parnassys. In het ouderportaal zijn ook resultaten van bijv. toetsen zichtbaar en is het mogelijk het rooster en de jaarplanning te bekijken.

Als bepaalde gegevens niet juist zijn, gewijzigd zijn of u wilt aanvullende gegevens verstrekken, dan kan dat via het ouderportaal.

Hier kunt u inloggen op het ouderportaal van ParnasSys. U gebruikt hiervoor dezelfde inloggegevens als Parro.

24 mei 2021 - Pinksteren
25 mei 2021 - Pinksteren